search Created with Sketch.

Merinovillaiset välikausivaatteet lapsille ja nuorille

6.8.2019, Karoliina Borodavkin

Syksyisten kelien vaihdellessa, ovat merinovillaiset välikausivaatteet suuri helpotus päiväkoti- ja kouluikäisten lasten vaaterumbaan. North Outdoorin valikoimasta löytyy useita lämpöisiä ja hengittäviä vaihtoehtoja leutoon syyssäähän tai purevaan viimaan. Samoja varusteita voi hyödyntää koko syksy- ja talvikauden.

North-Outdoor-laavu-merinovillaiset-välikausivaatteet

LAAVU on merinovillainen välikerros lapsille ja nuorille. Valitse lapselle takki ja housut tai haalari. Nuorille on tarjolla takki ja housut -yhdistelmä.

Lapsen kerrospukeutuminen

Kerrospukeutuminen ja sen hyödyt sopivat yhtä hyvin lapselle kuin aikuiselle. Koska kylmänkokemus on jokaisella yksilöllinen, helpottaa kerrosten määrän säätely varustautumisessa eri keleihin. Kerrospukeutuminen tarkoittaa nimensä mukaisesti pukeutumista eri vaatekerroksiin. Ilma kerrosten välissä saa olon tuntumaan lämpimältä. Merinovilla puolestaan tasaa kehon lämpötiloja. Siksi merinovillakerrokset sopivat lapselle erinomaisesti. Olo on lämmin myös rauhallisessa leikissä, vaikka lapsi istuisi maassa. Merinovillan hengittävyys korostuu puolestaan liikkuvissa korkeatempoisissa leikeissä. Olo ei ole koskaan tukala. Hyvin istuva merinovillainen alus- ja välikerrosyhdistelmä tuntuu päällä kevyeltä ja joustavalta. Tämän vuoksi olo ei ole tönkkö liikkuvissa leikeissä.

north-outdoor-merinovillaiset-välikausivaatteet-merinovillakerrasto

SENSITIVE kerraston taika piilee tuplaneuloksessa, josta päällimmäinen kerros on 100% merinovillaa ja alempi kerros on 100% bambua.

Laadukas aluskerrasto on jokaisen lapsen perusvaruste syys-talvikaudelle. ACTIVE on perusvarma 100% merinovillainen kerrasto. SENSITIVEssä merinoneuloksen alla on bambuneulos. Tuplaneuloksen ansiosta kerrasto sopii herkimmällekin lapselle. Kerrospukeutuminen on myös ekologinen valinta. Samoja merinovillavaatteita voi käyttää syksystä kevääseen tai jopa vuoden ympäri. Kerrosten määrää vaihtelemalla samoilla vaatteilla saa luotua monta eri yhdistelmää. Merinovillaisten vaatteiden kaveriksi sopii erilaiset kuori- ja toppavaatteet.

Pehmoiset neuleet ja kivoimmat asusteet

North Outdoorin mallistoon kuuluu useita lapsille ja nuorille mitoitettuja neuleita, jotka on Suomessa valmistettu. Neuleet ja villapaidat toimivat välikerroksena tai lisälämmön tuojana. Erityisen käytännöllisiä vaatteita villapaidat ovat kouluikäiselle lapselle. Kevyt neule on helppo pukea ja riisua. Jos iltapäivä on aamua lämpimämpi, on neule kevyt kantaa repussa tai kietoa vyötärölle. Katseen kestävä neule sopii hyvin myös teini-ikäiselle. Muiden merinovillavaatteiden tapaan neuleet eivät haise hieltä. Antibakteerinen neulos on aina raikas! Neuleen tapaan voi käyttää myös LAAVU neuletakkia, joka toimii myös välikerroksena aluskerraston päällä. Merinovillaiset välikausivaatteet täydentyvät tuubihuivilla, pipolla, sormikkailla ja villasukilla. Näillä olo on taatusti aina lämmin.

lasten-merinovillaiset-välikausivaatteet

Kevyet ja kauniit neuleet ovat 100% merinovillaa ja valmistettu Suomessa. Lasten päällä on KIIRUNA neuleet puuronharmaassa värissä.

Kokeile näitä lapselle koossa 74–116:

Kokeile näitä nuorelle koossa 122–152:

Asusteet ja sukat: