search Created with Sketch.

Uusi merinovillahaalari äitiyspakkaukseen

25.4.2018, Juho

North Outdoorin merinovillahaalari ilahduttaa vuonna 2018 syntyneitä vauvoja. Kaunis luonnonvalkoinen haalari on kevyt, pehmeä ja helppo pukea. Avolahkeet ja -hihat voi kääntää lisäsuojaksi.

Ohut haalari (80% merinovilla / 20% polyesteri) sopii välikerrokseksi välikauteen ja talveen. Kesällä asua voi pitää vaipan päällä sellaisenaan. Merinovilla tasaa kehon lämpötilaa mikä tekee haalarista käyttövaatteen ympäri vuoden. Ominaisuuden ansiosta vaate tuntuu aina sopivan lämpöiseltä.

North Outdoorista tuli tänä vuonna osa suomalaisen äitiyspakkauksen pitkää historiaa. Äitiysavustusta alettiin jakaa vähävaraisille Suomessa jo vuonna 1938. Avustuksen ansiosta kaikki äidit saatiin terveydenhuollon pariin.

Vuodesta 1949 pakkaus on ollut saatavilla kaikille äideille.

Äitiyspakkaus ja hyvä terveydenhuolto ovat iso syy siihen, miksi lapsi- ja äitikuolleisuus ovat jo pitkään olleet maailman pienimpiä.

Äitiyspakkauksesta löytyy monta tarpeellista asiaa vauvan alkutaipaleelle. Suuri osa suomalaisista on myös nukkunut alkuun äitiyspakkauksen pahvilaatikossa.

North Outdoor on iloinen siitä, että merinovillahaalarimme on jatkossa monen vauvan ensihaalari. Paketin tuotteet ovat värimaailmaltaan sukupuolineutraaleja. Luonnonvaalea merinovillahaalari sopii yhtä hyvin jokaiselle vauvalle.

North Outdoor Merinovillahaalari Äitiyspakkauksessa

#äitiyspakkaus #merinovilla #merino