search Created with Sketch.

5 vinkkiä – Parhaat pehmeät lahjaideat jouluun

19.11.2020, Karoliina Borodavkin

Anna lahjaksi lämpöä, pehmeyttä ja lupaus seikkailusta!  North Outdoorin verkkokaupasta löydät erilaisia merinovillaisia tuotteita naisille, miehille ja lapsille.

Parhaat-pehmeät-lahjaideat-north-outdoor
 North Outdoorin Suomessa valmistetut merinovillapaidat ovat takuuvarma hitti jouluun. KASKI merinoneule on asiakkaidemme kestosuosikki.

1. Merinoneule on laatutietoisen valinta

Parhaat pehmeät paketit ovat merinovillaa. Mikä sen kivempaa, kuin pukea päälle uusi merinoneule joulupäivänä ja käpertyä sohvan nurkkaan jouluelokuvia katsomaan.  North Outdoorin neuleiden  malli- ja värivalikoima on laaja. Sieltä löytyy taatusti mieleinen villapaita jokaiseen makuun.

2.  Merinovillasukat ilahduttavat aina

Suomalaiset rakastavat villasukkia. Niitä myös paketoidaan pukinkonttiin joka joulu valtavat määrät. Merinovilla on laatutietoisen valinta. North Outdoorin valikoimasta löytyy useita erilaisia merinovillasukkia eri tarpeeseen.

3. Merinovillakerrasto ja ripaus seikkailua

Takuuvarma lahjaidea eränkävijälle ja ulkoilijalle on merinovillakerrasto. North Outdoorin valikoimassa on useita alus- ja välikerrastoja. Merinovilla taipuu loistavasti ulkoiluvaatteisiin, koska merinovillaneulos on pehmeä, lämmin ja hengittävä tekstiili. Muista urheilijaa INTENSE PRO kerrastolla ja herkkäihoista SENSITIVE kerrastolla. Vilukissa arvostaa ARCTIC tai LAAVU välikerrastoa. 

4. Merinovillaa lapsille

Muista myös lapsia laadukkailla merinovillavaatteilla, jotka päällä kelpaa rymytä ulkona pidempäänkin. Merinovillahaalari sopii perheen pienimmille. Merinovillakerrasto on hyvä lahja niin nuorelle kuin pienelle lapselle. Nuorille on kivasti valikoimaa muutenkin: merinovillapaita, kosketusnäyttösormikkaat ja merinovillapipo kelpaavat ulkoilun lisäksi myös kouluun. Pukekaa koko porukka uudet merinovillat päälle ja nauttikaa talvesta! Mikä sen parempaa kuin talvinen retki ja yhdessä perheen kanssa vietetty aika.

5. Pipoja pakettiin

Merinovillaiset asusteet ovat kivoja pikkulahjoja, joita taatusti arvostetaan. North Outdoorin verkkokaupasta löydät paljon erilaisia merinoasusteita. Pipo, kosketusnäyttösormikkaat tai tuubihuivi on käytännöllinen lahja, joka kertoo, että välität. Suomessa valmistetut NILA merinovillahuivi ja NAAVA shaali ovat yhden koon asusteita, jotka on helppo antaa lahjaksi kenelle vain.

 

#joulu #lahjaideat