Liity North Outdoorin uutiskirjeen tilaajaksi ja osallistu ilmaiseen joogaliveen keskiviikkona 1.6.2022 klo 17:30 alkaen!

Liity osaksi North Outdoorin yhteisöä ja tilaa uutiskirjeemme, niin pääset mukaan ilmaiselle joogatunnille (toteutetaan yhteistyössä suositun joogapalvelu Yogaian kanssa). Luvassa on lempeää kehonhuoltoa ja rentoutumista hyvässä porukassa. Tunnille osallistuminen ei vaadi ennakkovalmistautumista – riittää, että saavut paikalle klo 18 alkaen.

 

Lisäksi saat:

✓ 20% alekoodin North Outdoorin tuotteisiin

✓ 14 päivän ilmaisen Yogaia-palvelun kokeilun & 30% alennuksen Yogaian vuosijäsenyydestä – hinta vain 6,99€/kk!

Tilaa uutiskirje

 • Pysy ajan tasalla uusimpien North Outdoor -uutisten ja tarjousten avulla. Uutiskirjeemme tarjoaa inspiraatiota ja sisältää tietoa erikoistarjouksista, uutuustuotteista, kilpailuista sekä muista ajankohtaisista asioista.

  Kun tilaat uutiskirjeemme, saat 20 % alennuksen North Outdoorin verkkokaupan tuotteesta ja 30 % alennuksen Yogaian vuosijäsenyydestä. Lisäksi pääset myös osallistumaan ilmaiseen joogaliveen keskiviikkona 1.6.2022.

  Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen.

 • Alennuskoodi on voimassa 26.6.2022 klo 23:59 saakka, ja sen voi käyttää vain kerran normaalihintaisiin tuotteisiin pl. lahjakortit. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

 • Hidden
 • Hidden
  PP slash KK slash VVVV
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Merinovillavaatteet ovat täydellinen lisä aktiivisen ihmisen vaatekaappiin

North Outdoor on kotimainen merinovillabrändi, jonka tuotteiden pääraaka-aineena on merinovilla. North Outdoorin valikoimasta löytyy aktiiviseen elämäntyyliin suunniteltuja toppeja ja t-paitoja,  shortseja, pitkähihaisia paitoja ja housuja. Lisäksi valikoima pitää sisällään lämmittelyyn täydellisesti sopivia merinofleecetuotteita. North Outdoorin tuotteiden keskiössä on pehmeä ja ekologinen luonnonmateriaali  – merinovilla. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa on keskitytty erityisesti vaatteiden mukavuuteen sekä hyvään istuvuuteen.

5 hyvää syytä pukeutua merinovillaan

Erityisen joustava – Merinovillakuitu on pitkä ja todella ohut. Ainutlaatuisen kuiturakenteensa vuoksi merinovillasta voidaan valmiita ohuita ja todella joustavia neuloksia.

Lämpöä säätelevä – Merinovilla reagoi kehon lämpötilaan. Vaate tuntuu kylmällä lämpimältä ja kuumalla viileältä.

Nopea kuivumaan – Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta hikoillessa.

Aina raikas ja hajuton – Voit käyttää merinovaatteitasi huoletta useiden päivien ja jopa viikkojen ajan. Vaatteesi pysyy raikkaana ja hajuttomana tuuletuksen avulla.

Vastuullinen valinta – Merinovilla on 100 % uusiutuva ja biohajoava materiaali. Antibakteerisen ominaisuutensa ansiosta merinovilla vaatii myös huomattavasti vähemmän pesua.

 

Mikä Yogaia?

Yogaia tarjoaa livenä ja tallenteina lempeää joogaa, palauttavaa kehonhuoltoa ja mieltä rauhoittavia harjoituksia, jotka sopivat kaikentasoisille aloittelijoista konkareihin. Rentoudu, palaudu ja voi hyvin joka päivä! Tutustu Yogaiaan>

Liittymällä North Outdoorin uutiskirjeen tilaajaksi saat nyt 30 % alennuksen Yogaian vuosijäsenyydestä* + 14 päivän ilmainen kokeilujakson  – hinta vain 6,99€/kk!

 

*Voit maksaa liikuntaedulla ja perua jäsenyyden milloin tahansa ilmaisjakson aikana.