search Created with Sketch.

North Outdoor – Uudet tuulet

5.9.2018, Karoliina Borodavkin

North Outdoor on ollut oululaisen Pyka Oy:n omistuksessa vuodesta 2017. Omistajavaihdoksen myötä brändi ja tuotteet uudistuivat syksy/talvi 2018 kaudelle. Uuden ilmeen saivat niin merinovillaiset tuotteet, myyntipaketit kuin nettisivutkin.

North Outdoorin uuden ulkoasun innoittajana on ollut skandinaavinen luonto, 4 vuodenaikaa ja oma syvä kokemus vuodenaikojen vaihtelusta. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa, pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Yksi etappi uudistuksessa oli North Outdoorille myönnetty DESIGN FROM FINLAND merkki 19.4.2018.

Uudistuneessa valikoimassa on erilaisia lämpimiä vaatekertoja.  Kerrastoissa nähdään ensimmäistä kertaa kaunis ja paljon toivottu meleerattu harmaa. Mallistoihin on myös lisätty harkitusti värejä tutun mustan rinnalle. INTENSE, ACTIVE, SENSITIVE, ARCTIC ja LAAVU kerrastoista voi valita sopivimman oman käyttötarkoituksen mukaan. Mallistot-sivulla lisää tietoa kerrastoista. Pääraaka-aine merinovillan rinnalla on nyt käytetty myös bambuneulosta Intense- ja Sensitive-mallistoissa.

Erityisen ylpeitä olemme North Outdoorin MADEINFINLAND-mallistosta, jonka tuotteet valmistetaan perinteisessa suomalaisessa neulomossa. Tehtaamme on allaan yksi maamme vanhimpia. Malliston tuotteita ovat miesten ja naisten villapaidat ja asusteet. Kaikki monikäyttöiset neuleet ovat 100% merinovillaa. Uusia tuotteita ja värejä lisätään mallistoon myös asiakkaidemme toivomuksesta tiiviissä yhteistyössä neulomon mallimestarin kanssa. Skandinaavisen minimalistiset mallit sopivat arkeen ja vapaa-aikaan, vaeltajasta motoristiin.

Askel kohti uutta on myös äitiyspakkaus 2018 sisältämä North Outdoorin merinovillahaalari.

North Outdoorin uusia arvoja ovat eettisyys ja ekologisuus. Haluamme pitää hiilijalanjälkemme mahdollisimman kevyenä tekemällä pieniä ja suuria valintoja luonnon puolesta. Tuotteidemme villa on mulesing-vapaata ja tekstiilimme Ökö-Tex-sertifioituja. Käyttämämme merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja. Lue lisää täältä miten merinovilla muuttaa maailmaa.

North Outdoor-merinovillatuotteet suunnittelee ja valmistuttaa suomalainen PYKA Oy. Yritys toimii myös urheiluvaatteiden ja -jalkineiden maahantuojana. Vuonna 2005 perustetun PYKA Oy:n omistavat entiset maajoukkuehiihtäjät Lauri Pyykönen & Teemu Kattilakoski.

#suomalainen #luonto #northoutdoor #saynocold #pyka #tuotemerkki #ekologisuus #merinovilla