Naisten merinofleecehupparit, -paidat ja -mekot

 

Merinofleece – täydellistä mukavuutta pukeutumiseen

Maailman mukavin huppari tehdään nyt merinovillasta! Merinofleecepaidat ja -hupparit on valmistettu 95% merinovillasta. Materiaaliin on lisätty 5% elastaania, joka pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti. Merinofleece tuntuu unelmanpehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja takaa täydellisen joustavuuden ja hengittävyyden liikkuessa. Neulos pitää myös hyvin ryhtinsä ja muotonsa eikä veny tai löysty käytettäessä. Kuohkean neuloksen ansiosta merinofleece tuntuu täydellisen kevyeltä päällä.

Tutustu valikoimaan:

 

 • All day 250 naisten merinofleecepaita
  Tuote alennuksessa
  118,96 
 • All day 250 naisten merinofleecehuppari
  Tuote alennuksessa
  135,96 
 • All day 250 naisten merinofleece hupparimekko Maya
  179,95 

Mitä on merinofleece?

Merinofleece syntyi halusta täydentää valikoimaamme materiaalilla, joka yhdistää merinovillan rakastetut ominaisuudet sekä collegevaatteiden tyylikkyyden. Liki vuoden kestäneen tuotekehittelyn tuloksena syntyi merinofleeceneulos, jonka sisäpuoli on harjattu unelmanpehmeäksi ja pörröiseksi terryneulokseksi. Merinofleecen ulkopinta taas on pehmeää ja tyylikästä sileää neulosta.

Toivota hyvästit jatkuvalle pyykinpesulle

Merinofleecehupparin myötä voit sanoa hyvästit ainaiselle pyykinpesulle! Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen ja hajuja ehkäisevä materiaali. Ripusta merinofleecehuppari käytön jälkeen muutamaksi tunniksi tuulettumaan, ja hupparisi on pian käyttövalmiina ja raikkaana uusiin seikkailuihin!

Tutustu valikoimaan:

 

Materiaali jokaiseen vuodenaikaan

Merinofleece on samalla eristävä, hengittävä, kevyt, pehmeä ja joustava. Olemme testanneet merinofleecetuotteita useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Merinofleecetuotteita on saatavilla rajallinen erä, joten ole nopea ja täydennä vaatekaappiasi merinofleecepaidalla, -hupparilla, -housuilla, tai -shortseilla . Merinofleece on täydellinen materiaali jokaiseen vuodenaikaan!

Uudistettu Intense pro 250 vetoketjuhuppari

 

Tutustu myös näihin:

 • All day 250 naisten merinofleeceshortsit
  Tuote alennuksessa
  93,46 
 • All day 250 naisten merinofleecehousut
  Tuote alennuksessa
  118,96 
 • All day 150 naisten merinotoppi Flo
  64,95 
 • All day 150 naisten merino t-paita
  Tuote alennuksessa
  50,96