Miesten merinofleecehupparit ja -paidat

Merinofleece – täydellistä mukavuutta pukeutumiseen

Maailman mukavin huppari tehdään nyt merinovillasta! Merinofleecepaidat ja -hupparit on valmistettu 95% merinovillasta. Materiaaliin on lisätty 5% elastaania, joka pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti. Merinofleece tuntuu erityisen miellyttävältä ihoa vasten ja takaa täydellisen joustavuuden ja hengittävyyden liikkuessa. Neulos pitää myös hyvin ryhtinsä ja muotonsa eikä veny tai löysty käytettäessä. Kuohkean neuloksen ansiosta merinofleece tuntuu täydellisen kevyeltä päällä.

Tutustu valikoimaan:

 

 • All day 250 miesten merinofleecepaita
  Tuote alennuksessa
  118,96 
 • All day 250 miesten merinofleecehuppari
  Tuote alennuksessa
  135,96 
 • All day 250 miesten merinofleecehuppari
  Tuote alennuksessa
  135,96 

Mitä on merinofleece?

Merinofleece syntyi halusta täydentää valikoimaamme materiaalilla, joka yhdistää merinovillan rakastetut ominaisuudet sekä collegevaatteiden tyylikkyyden. Liki vuoden kestäneen tuotekehittelyn tuloksena syntyi merinofleeceneulos, jonka sisäpuoli on harjattu unelmanpehmeäksi ja pörröiseksi terryneulokseksi. Merinofleecen ulkopinta taas on pehmeää ja tyylikästä sileää neulosta.

Toivota hyvästit jatkuvalle pyykinpesulle

Merinofleecehupparin myötä voit sanoa hyvästit ainaiselle pyykinpesulle! Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen ja hajuja ehkäisevä materiaali. Ripusta merinofleecehuppari käytön jälkeen muutamaksi tunniksi tuulettumaan, ja hupparisi on pian käyttövalmiina ja raikkaana uusiin seikkailuihin!

Tutustu valikoimaan:

 

Materiaali jokaiseen vuodenaikaan

Merinofleece on samalla eristävä, hengittävä, kevyt, pehmeä ja joustava. Olemme testanneet merinofleecetuotteita useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Merinofleecetuotteita on saatavilla rajallinen erä, joten ole nopea ja täydennä vaatekaappiasi merinofleecepaidalla, -hupparilla, -housuilla, tai -shortseilla . Merinofleece on täydellinen materiaali jokaiseen vuodenaikaan!

Uudistettu Intense pro 250 vetoketjuhuppari

 

Tutustu myös näihin:

 • All day 250 miesten merinofleeceshortsit
  Tuote alennuksessa
  93,46 
 • All day 250 miesten merinofleecehousut
  Tuote alennuksessa
  118,96 
 • All day 150 miesten merino t-paita
  Tuote alennuksessa
  50,96 
 • All day 150 miesten merino t-paita
  Tuote alennuksessa
  50,96