Merinomekko hurmaa keveydellään

Kesän ihanimmat mekot tehdään merinovillasta! North Outdoorin mekkomallisto ilahduttaa kauneilla malleillaan ja ennennäkemättömän laajalla värivalikoimallaan. Kevään mallistosta löydät kesämekot niin arkeen, juhlaan kuin kesäiseen ulkoiluunkin.

Ihanan viileä ihoa vasten

Merinovilla tasaa luonnostaan kehon lämpötiloja, jonka ansiosta merinomekko tuntuu päällä ihanan viileältä. Vastaavasti merinovilla myös lämmittää viileämmissä kesäilloissa. Nauti aurinkoisista kesäpäivistä ilmavissa ja kevyissä merinomekoissa!

Odotettu, kauniisti hulmuava uutuusmekko Lily

All day -malliston uutuusmekko Lily on täydellinen valinta kesään! Lily-mekossa ihastuttavat erityisesti upeat hulmuavat frillakerrokset sekä kauniisti laskeutuvat perhoshihat. 100% merinovillaa oleva mekko on joustava, kevyt ja hengittävä. Lily-mekko on saatavilla 3 upeassa värissä: aina tyylikäs musta, kesäinen vaalea sitruuna sekä trendikäs laventeli.

Kaikkien aikojen suosituin mekkomallimme Ros

Kestosuosikki, kaikkien aikojen myydyin mekkomallimme Ros on täydentynyt kesään lukuisissa upeissa sävyissä! Rento, polviin asti ulottuva Ros-mekko on valmistettu miellyttävästä merino-bambuneuloksesta. Käytännöllisyyttä mekkoon tuovat tilavat sivutaskut, jonne puhelin tai muut tarpeelliset tavarat on helppo sujattaa.

 

 • All day 260 naisten merinomekko Ros
  Tuote alennuksessa
  76,46 
 • All day 260 naisten merinomekko Ros
  Tuote alennuksessa
  76,46 
 • All day 260 naisten merinomekko Ros
  Tuote alennuksessa
  76,46 

 

Rakastettu maksimekko Ria

Rakastettu Ria-maksimekko on täydentynyt kevääseen kahdessa klassisessa sävyssä! Tämä rento, V-kauluksinen pitkä mekko on kesäpäivien luottovalinta. Viime kesänä tämä suosikkimalli myytiin loppuun hetkessä, joten kiiruhda tilaamaan omasi ja nauti pehmeästä merinovillasta läpi kesän!

 

 • All day 260 naisten merinomekko Ria
  99,95 
 • All day 260 naisten merinomekko Ria
  99,95 

Toivottu uutuus – hihaton maksimekko Layla

Layla on hihaton merinomekko kauniilla naruolkaimilla ja maksimittaisella helmalla. Pitkämallisen mekon helmassa on lyhyt sivuhalkio. Sivuilta löytyvät taskut tuovat suoralinjaiseen mekkoon ripauksen rentoutta. Trendikäs Layla-mekko on saatavilla kahdessa värissä: klassinen musta sekä hempeä salvia.

 

Täydellistä pehmeyttä kesäiltoihin – Tutustu merinofleecemekkoihin!

Kevään pehmeimmät merinomekot on tehty North Outdoorin uutuusmateriaalista, merinofleecestä! Sisäpuolelta harjattu merinofleece tuntuu erityisen pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Ulkonäöltään merinofleecemekko muistuttaa perinteisiä collegevaatteita. Merinofleecemekkojen joukosta löydät käytännöllisen hupparimekon, sekä pitkähihaisen merinofleecemekko Kayan.