Merinofleece – täydellistä mukavuutta pukeutumiseen

Mitä on merinofleece?

Merinofleece syntyi halusta täydentää valikoimaamme materiaalilla, joka yhdistää merinovillan rakastetut ominaisuudet sekä collegevaatteiden tyylikkyyden. Liki vuoden kestäneen tuotekehittelyn tuloksena syntyi merinofleeceneulos, jonka sisäpuoli on harjattu unelmanpehmeäksi ja pörröiseksi terryneulokseksi. Merinofleecen ulkopinta taas on pehmeää ja tyylikästä sileää neulosta.

Materiaali jokaiseen vuodenaikaan

Merinofleece on samalla eristävä, hengittävä, kevyt, pehmeä ja joustava. Olemme testanneet merinofleecetuotteita useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Merinofleecetuotteita on saatavilla rajallinen erä, joten ole nopea ja täydennä vaatekaappiasi merinofleecepaidalla, -hupparilla, -housuilla, -shortseilla tai -mekolla. Merinofleece on täydellinen materiaali jokaiseen vuodenaikaan!

Merinofleecepaidat & -hupparit

Maailman mukavin huppari tehdään nyt merinovillasta! Merinofleecepaitojen ja -hupparien pehmeä terryneulos tuntuu unelmanpehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja takaa täydellisen joustavuuden ja hengittävyyden liikkuessa. Merinofleecekangas pitää myös hyvin ryhtinsä ja muotonsa eikä veny tai löysty käytettäessä. Kuohkean neuloksen ansiosta merinofleece tuntuu täydellisen kevyeltä päällä.

 

Tutustu valikoimaan:

 

Toivota hyvästit jatkuvalle pyykinpesulle

Merinofleecehupparin myötä voit sanoa hyvästit ainaiselle pyykinpesulle! Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen ja hajuja ehkäisevä materiaali. Ripusta merinofleecehuppari käytön jälkeen muutamaksi tunniksi tuulettumaan, ja hupparisi on pian käyttövalmiina ja raikkaana uusiin seikkailuihin!

 

 

Merinofleecehousut ja -shortsit

Jos pidit suosituista All day 260 -housuistamme, tulet rakastumaan merinofleecestä valmistettuihin housuihin ja shortseihin! Merinofleeceneulokseen on lisätty mukaan pieni määrä joustoa tuovaa elastaania, joka lisää materiaalin kulutuksenkestoa sekä takaa käyttömukavuuden. Housuista ja shortseista löytyy myös kätevät ja tilavat vetoketjutaskut, joissa puhelin tai avaimet pysyvät tallessa esimerkiksi pyöräillessä.

Tutustu valikoimaan:

Tutustu näihin:

 

 • All day 250 naisten merinofleeceshortsit
  Tuote alennuksessa
  93,46 
 • All day 250 naisten merinofleecehousut
  Tuote alennuksessa
  118,96 
 • All day 250 miesten merinofleeceshortsit
  Tuote alennuksessa
  93,46 
 • All day 250 miesten merinofleecehousut
  Tuote alennuksessa
  118,96 

Vastuullinen fleece valmistetaan merinovillasta

Tekstiiliteollisuuden mikromuoviongelmaa voidaan vähentää korvaamalla tekokuidut luonnonmateriaaleilla. Vanhan collegehupparin tai fleecen vaihtaminen ekologiseen merinovillaan on siis samalla myös vastuullisuusteko. Lue lisää merinofleecen vastuullisuudesta North Outdoorin blogista: