Merinovillainen t-paita on kesän luottovaate

Merinopaidan käytännöllisyys kesäkäytössä voi yllättää! Materiaalin täydellinen hengittävyys, pehmeys ja viileys ihoa vasten takaavat erinomaisen käyttömukavuuden myös kesähelteellä. Etsitpä t-paitaa urheiluun, rentoon vapaa-aikaan tai siistimpään kaupunkikäyttöön – North Outdoorilta löydät laajan valikoiman jokaiseen tarpeeseen!

5 hyvää syytä vaihtaa kesän luottopaitasi merinovillaan

Aina raikas ja hajuton – Voit käyttää merinopaitaasi huoletta useiden päivien ja jopa viikkojen ajan. Paitasi pysyy raikkaana ja hajuttomana tuuletuksen avulla.

HengittäväMerinovilla reagoi kehon lämpötilaan. Vaate tuntuu kylmällä lämpimältä ja kuumalla viileältä.

Nopea kuivumaanMerinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta ja haihduttaa sen ilmaan.

Kevyt kantaa mukana – Merinopaita kulkee kevyesti mukana eikä se rypisty kuten esimerkiksi puuvillainen t-paita.

Vastuullinen valinta – Merinovilla on 100 % uusiutuva ja biohajoava materiaali. Antibakteerisen ominaisuutensa ansiosta merinovilla vaatii myös huomattavasti vähemmän pesua.

Loistava valinta urheiluun

Merinovilla tarjoaa luonnostaan useita ominaisuuksia, joita urheilutekstiilien valmistajat ovat suosineet jo vuosia. Merinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta pitäen olosi mukavana treenatessa. Luontaisen antibakteerisen ominaisuutensa ansiosta merinopaita ei myöskään kerää itseensä hajuja, vaan pysyy raikkaana tuuletuksen avulla.

Merinoa golfiin ja vapaa-aikaan

Yhdistä merinovillapaita tyylikkäästi farkkujen, chinojen tai shortsien kanssa, ja siisti asu vapaa-aikaan tai golfiin on valmiina. Tutustu esimerkiksi All day 200 pikeepaitaan, josta löytyy oma mallinsa miehille ja naisille.