search Created with Sketch.

Meistä

Miksi North Outdoor?

North Outdoor on suomalainen tuotemerkki. Jokainen vaate, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa, pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Oma syvä kokemus vuoden aikojen vaihtelusta, purevasta pakkasesta, tihkusateesta ja kesän lämpimistä päivistä on koulinut meidät suunnittelemaan vaatteita, jotka toimivat kaikkina neljänä vuodenaikana. North Outdoorin pääraaka-aine on merinovilla. Kannamme vastuumme merinovillan ja tuotemerkin eettisyydestä sekä ekologisuudesta. Tuotteidemme villa on mulesing-vapaata ja tekstiilimme Ökö-Tex-sertifioituja. Vaatteissa käyttämämme merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja. Haluamme pitää hiilijalanjälkemme mahdollisimman kevyenä tekemällä pieniä ja suuria valintoja luonnon puolesta.

Merinovilla muuttaa maailmaa

Jokainen merinovillasta valmistettu vaate vähentää tekstiiliteollisuuden muovikuormaa. Ekologinen vaihtoehto vaikuttaa siihen millaisen jäljen jätämme maailmaan. Materiaali tarjoaa itsessään ne samat ominaisuudet, joita urheiluvaatteiden suunnittelijat ovat tavoitelleet jo vuosia. Merinovilla on hengittävä, kevyt ja lämmin. Antibakteerisuuden ansiosta hajut eivät tartu vaatteisiin. Merinovillakuitu on ohut ja joustava verrattuna perinteiseen pohjoisen lampaan villaan. Poikkeuksellisen rakenteen vuoksi merinovillasta voidaan valmistaa hyvin ohuita ja pehmeitä neuloksia. Merinovillavaatteet soveltuvat erinomaisesti ulkoilu-, urheilu- ja arkikäyttöön.

Say NO COLD!

Me ajattelemme, että Suomi on maailman paras ulkoilumaa. Satoi tai paistoi, haluamme varustaa jokaisen liikkujan parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kunnon varustus mahdollistaa liikkumisen kelillä millä hyvänsä. Hyvä asenne ulkoiluun rakentaa elämänmittaisen perustan hyvinvoinnille. Haasteellisessa ympäristössä mukautumiskyky ratkaisee. Valmistamme tuotteet vastaamaan arktisten olosuhteiden vaatimuksia. Silloin ne toimivat myös työkäytössä ja kuntoliikkujan arjessa. Lämmöneristys, kosteudensiirto ja antibakteerisuus ovat peruspilarit toimiville alus- ja välikerroksen tekstiileille.

  • Nappaa 10 % alennus

    Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10 % alennuksen.

  • Tilaamalla uutiskirjeemme, saat silloin tällöin tarjouksia ja tietoa tuotteistamme. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen.

    Alennuskoodi on voimassa 30 päivää ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin ja alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita, pl. lahjakortit.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY