Mallistot

FINLAND | nature

FINLAND | nature malliston vaatteet ja asusteet valmistetaan suomalaisessa neulomossa. Kaikki monikäyttöiset neuleet ovat 100% merinovillaa. Uusia tuotteita ja värejä lisätään mallistoon myös asiakkaidemme toivomuksesta tiiviissä yhteistyössä neulomon mallimestarin kanssa. Skandinaavisen minimalistiset mallit sopivat arkeen ja vapaa-aikaan, vaeltajasta motoristiin.

FINLAND | lux

Upea FINLAND | lux on elegantti mallisto, joka koostuu pitkäikäisistä ja ajattomista vaatteista. Tuotteet on valmistettu laadukkaasta 100% kampamerinolangasta, joka tuntuu ylellisen pehmeältä ja sileältä ihoa vasten. Tyylikkäät merinotekstiilit sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Materiaalin helppohoitoisuus on etu matkustaessa. Tuotteet on valmistettu Suomessa. Mallisto on myynnissä vain North Outdoorin verkkokaupassa.

ALL DAY

Rennon ALL DAY malliston vapaa-ajan vaatteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Korkealaatuisesta ja joustavasta merinokuidusta ja pehmeästä bambuviskoosista tehdyt langat sopivat herkällekin iholle. Hengittävä merino-bambuneulos reagoi kehon lämpötilaan. Tämän ominaisuuden ansiosta ALL DAY malliston vaatteet sopivat käytettäväksi talvella ja kesällä. Helppohoitoiset ja kevyet tekstiilit ovat käteviä myös matkustaessa.

INTENSE PRO

INTENSE PRO mallisto on laatua arvostavan valinta. Luonnon raaka-aineista tuotettu aktiiviliikkujan mallisto on suunniteltu reippaaseen menoon. premium-neulos sopii useimmiten herkimmällekin iholle. Kehon lämpötilaa tasaava ohut neulos on viileä kesällä ja lämmin talvella. Antibakteeriset luonnon raaka-aineet varmistavat, että vaate ei haise hieltä. Raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. INTENSE PRO vaatteet ovat ensiluokkaisia, kevyitä ja hengittäviä.

aluskerros ACTIVE

ACTIVE mallisto on 100% merinovillaa, joka on ekologinen vaihtoehto keinokuitutekstiileille. Luonnonkuidusta valmistettu neulos on aina lämpimän ja kuivan tuntuinen, jopa kosteana. Merinokuidun pitkän ja joustavan rakenteen ansiosta tuotteet ovat ohuita ja istuvia. Monipuolinen mallisto sopii ulkoiluun, urheiluun ja ulkotöihin.

aluskerros SENSITIVE

SENSITIVE mallisto on suunniteltu erityisesti tuntoherkille, joille kaikki villalaadut ovat ihoa ärsyttäviä. Tuotteissa on sisäpuolella kutittamaton bambukuituneulos. Merino-bambuneulos takaa lämmöneristyksen, kosteudensiirron ja antibakteerisuuden.

välikerros ARCTIC

ARCTIC malliston tuhti neulos on 100% merinovillaa. Mallisto on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin suojaamaan kylmältä ja kostealta. Kerrospukeutumisen klassikko on täydellinen merinovillaisen aluskerroksen päällä. Paksua Arcticia voi käyttää myös suoraan iholla.

välikerros LAAVU

LAAVU on katseenkestävä ja paksu välikerroksen mallisto. Laadukkaat ja miellyttävän tuntuiset vaatteet ovat 100% merinovillasta tehtyä froteeneulosta eli terryä. Laavu on erinomainen välikerros kovilla pakkasilla. Merinovaatteet sopivat myös rentoon arkikäyttöön.

ASUSTEET

North Outdoorin asusteet on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Pehmeä ja kosteutta iholta siirtävä merinoneulos tuntuu miellyttävältä ja on lämmin kovalla pakkasella. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta asusteiden raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. Kunnon varustus mahdollistaa liikkumisen kelillä millä hyvänsä.

SUKAT

North Outdoorin sukille on yhteistä merinovillan lämpö ja hengittävyys. Antibakteerisen ominaisuuden ansiosta raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. Hengittävä ja aina kuivan tuntuinen merinovillaneulos siirtää kosteuden tehokkaasti pois iholta. Mallistosta löytyy ohuita sukkia arkikäyttöön, urheiluun ja alussukaksi. Paksummat sukat ovat loistavia kylmän karkottamiseen.

 • Saat 10 % alekoodin koko valikoimaan*

  Pysy ajan tasalla uusimpien North Outdoor -uutisten ja tarjousten avulla. Uutiskirjeemme tarjoaa inspiraatiota ja sisältää tietoa erikoistarjouksista, uutuustuotteista, kilpailuista sekä muista ajankohtaisista asioista.

  Kun tilaat uutiskirjeemme, saat 10 % alennukseen oikeuttavan henkilökohtaisen alekoodin, joka koskee koko valikoimaa.

  Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen.

 • Alennuskoodi on voimassa 30 päivää, ja sen voi käyttää vain kerran normaalihintaisiin tuotteisiin pl. lahjakortit. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

 • Hidden
 • Hidden
  PP slash KK slash VVVV
 • Hidden
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.