search Created with Sketch.

Lahjavinkit äitienpäivään

28.4.2021, Kati Prusi

Jokainen äiti ansaitsee pientä hemmottelua äitienpäivän kynnyksellä! Äitienpäivää juhlitaan tänä vuonna 9.5.2021. Merinovillasta valmistettu vaate on lahja, jota arvostetaan ja jolle on taatusti jokaisella käyttöä. Merinovaate myös lämmittää lahjansaajaa vielä pitkänkin ajan kuluttua. Poimi artikkelistamme parhaat lahjavinkit äitienpäivään!

Vilukissalle

Merinovillan yksi tunnetuimpia ominaisuuksia on sen voittamaton lämmittävyys. Merinovillainen vaate pitää käyttäjänsä lämpimänä tehokkaammin kuin yksikään tekokuiduista valmistettu vaate. Merinovilla onkin täydellinen valinta jokaiselle vilukissalle, joka kokee palelevansa herkästi. Finland | Nature -mallistosta löydät laajan valikoiman 100 % merinovillaa olevia neuleita, jotka on kaikki suunniteltu ja valmistettu suomalaisessa neulomossa.


1. Tuohi on saumaton neulepusero rennolla poolokauluksella.
2. Ohut ja hengittävä Aapa on klassinen merinoneule tyylikkäällä v-pääntiellä.
3. Koivu on vartalonmyötäinen merinomekko polviin asti ulottuvalla helmalla.

 

Tyylikkäälle ja trenditietoiselle

North Outdoorin Finland | Lux -malliston tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta kampamerinovillasta, joka tuntuu ylellisen pehmeältä ihoa vasten. Kaikki Lux-malliston tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lux-mallisto onkin tyylikkyyttä ja laatua arvostavan valinta. Malliston tuotteiden punainen lanka on niiden monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys. Lux-malliston vaatteet ovat ajattomia, ja mallistosta löytyy paljon ihania lahjaideoita tyylikkyyttä ja laatua arvostavalle äidille. 


1. Saarni on ohut ja tyylikäs neulepusero kauniilla pitsikuvioinnilla.
2. Klassinen kynähame Pilvi on ajaton ja aina tyylikäs valinta.
3. Kellohelmainen Kastanja-mekko on valmistettu laadukkaasta kampamerinovillasta.

Sporttiseen menoon

Merinovilla on loistava materiaali urheiluvaatteisiin. Merinovillalla on luontainen kyky puhdistaa itsensä raikkaassa ilmassa. Merinovilla on myös luonnostaan antibakteerinen, joten se hylkii luonnostaan likaa ja hajuja. Merinovillainen urheiluvaate ei vaadi pesua jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan vaatteelle riittää käytön jälkeen usein pelkkä tuuletus. North Outdoorin Intense pro- ja All day -mallistojen vaatteet on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin. Tuotteiden korkealaatuinen ja ohut materiaali takaa vaatteille erinomaisen hengittävyyden ja tehokkaan kosteudensiirron.


1. Intense pro -malliston pitkähihainen paita on kevyt ja hengittävä valinta aktiiviseen elämäntyyliin.
2. All day -malliston huppari on suunniteltu rentoon vapaa-ajan käyttöön.
3. All day -malliston Dia-mekko on rento ja tyylikäs valinta kesään.

 

Anna lahjaksi vapaus valita

Koetko haastavaksi valita juuri sitä oikeaa tuotetta, jota lahjansaaja varmasti arvostaa? Anna lahjaksi vapaus valita – North Outdoorin lahjakortti on aina varma valinta! Lahjakortin ansiosta lahjan saaja voi itse valita mieluisimman tuotteen lukuisten merinovillaisten vaihtoehtojen joukosta. Lahjakortti voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen, joten lahjan perille saapuminen on erittäin nopeaa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä lähtien. 

Merinovilla on laatua arvostavan valinta

Merinovilla on erittäin laadukas materiaali. Merinovillan kuidut ovat pitkiä ja kimmoisia sekä huomattavasti ohuempia, kuin perinteisen lampaanvillan kuidut. Merinovillasta valmistettu tuote kestää hyvin hoidettuna kaudesta toiseen. Luonnonkuituna merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, joten lika ja hajut eivät tartu merinovaatteisiin. Tärkein huoltotoimenpide merinotuotteelle on tuuletus.  Merinovillalla on myös luontainen kyky mukautua lämpötilan vaihteluihin. Ominaisuuden ansiosta merinovilla myös viilentää ihoa tehokkaasti lämpötilan noustessa. Tästä johtuen merinovaate on loistava valinta myös kesäkäyttöön!

Tarjoamme nyt äitienpäivään asti pidennetyn palautusoikeuden! Annamme kaikkiin viimeistään su 9.5.2021 tehtyihin tilauksiin pidennetyn palautusoikeuden 23. toukokuuta 2021 saakka.

#äitienpäivä