Lahjavinkit äitienpäivään

26.4.2022, Kati Prusi


Poimi parhaat lahjavinkit äitienpäivään! Jokainen äiti ansaitsee pientä hemmottelua äitienpäivän kynnyksellä. Merinovillasta valmistettu vaate on lahja, jota arvostetaan. Merinovaate myös lämmittää lahjansaajaa vielä pitkänkin ajan kuluttua. Vaihtoehtoja on paljon! Valitse lahja laajasta valikoimasta neuleita, mekkoja, paitoja, housuja, sukkia ja asusteita. Merinovillavaatteet soveltuvat erinomaisesti ulkoilu-, urheilu- ja arkikäyttöön.

lahjavinkit-äitienpäivään-northoutdoor

Vilukissalle – valitse suosittu kotimainen merinoneule

Merinovillan yksi tunnetuimpia ominaisuuksia on sen voittamaton lämmittävyys. Merinovillainen vaate pitää käyttäjänsä lämpimänä tehokkaammin kuin yksikään tekokuiduista valmistettu vaate. Merinovilla onkin täydellinen valinta jokaiselle vilukissalle, joka kokee palelevansa herkästi. Finland | Nature -mallistosta löydät laajan valikoiman 100 % merinovillaa olevia neuleita, jotka on kaikki suunniteltu ja valmistettu suomalaisessa neulomossa.

 

tuohi-villapaita-northoutdoor

Äiti 💜 Merinomekko

North Outdoorin merinovillaiset mekot tuntuvat ylellisen pehmeältä ihoa vasten. North Outdoorin mekot ovat laatua ja ekologista materiaalia arvostavan valinta. Tuotteiden joukosta löytyy niin kevyttä kesämekkoa, frillamekkoa kuin hieman paksumpaa neulemekkoa. North Outdoorin mekkovalikoimassa on paljon ihania lahjaideoita rentoutta, tyylikkyyttä ja merinovillaa arvostavalle äidille. 

lahjavinkit-äitienpäivään-northoutdoor

Sporttiseen menoon

Merinovilla on loistava materiaali urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin. Merinovillalla on luontainen kyky puhdistaa itsensä raikkaassa ilmassa. Materiaali on myös luonnostaan antibakteerinen, joten se hylkii luonnostaan likaa ja hajuja. Merinovillainen urheiluvaate ei vaadi pesua jokaisen käyttökerran jälkeen, vaan vaatteelle riittää käytön jälkeen usein pelkkä tuuletus. Oli etsinnässä sitten t-paita, shortsit, verkkarit tai pitkähihainen paita – North Outdoorin laajasta valikoimasta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa!

 

Hemmottele kotikissaa

Merinovilla on täydellinen materiaali arkikäyttöön. Mukavampaa vaatetta saa hakea! Merinovillaiset collegehousut, huppari tai hupparimekko on täydellinen valinta kotona viihtyvälle. Alla olevat North Outdoorin All day -tuotteet on valmistettu huippulaatuisesta merinofleecesta, joka ihastutta pehmeydellään. Vaatteet ovat kevyitä, hengittäviä ja täydellisen pehmeitä ihoa vasten.

Anna lahjaksi vapaus valita

Koetko haastavaksi valita juuri sitä oikeaa tuotetta, jota lahjansaaja varmasti arvostaa? Anna lahjaksi vapaus valita – North Outdoorin lahjakortti on aina varma valinta! Lahjakortin ansiosta lahjan saaja voi itse valita mieluisimman tuotteen lukuisten merinovillaisten vaihtoehtojen joukosta. Lahjakortti voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajan sähköpostiosoitteeseen, joten lahjan perille saapuminen on erittäin nopeaa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä lähtien. 

Älä stressaa oikeasta koosta! Annamme kaikkiin viimeistään su 8.5.2022 tehtyihin tilauksiin pidennetyn palautusoikeuden, joka on 30 vuorokautta.

#äitienpäivä