search Created with Sketch.

INTENSE – Viileille välikausikeleille ja talvitreeniin

8.10.2018, Karoliina Borodavkin

North Outdoorin INTENSE mallisto on suunniteltu välikausikeleille ja sydän talven sykettä nostavaan urheiluun. Vetoketjupoolo ja aluskerroksen housut on neulottu merino-bambulangasta (70% merinovilla, 30% bambu). Mallistosta löytyy myös kevyitä t-paitoja ja boksereita miehille ja naisille.

INTENSE malliston miehille ja naisille suunniteltuihin tuotteisiin kuuluvat vetoketjupoolo, housut, t-paidat ja bokserit. Käytä kerrastoa suoraan iholla tai lisää alle t-paita, kun haluat lisää lämpöä. Päälle puetaan säänmukainen kuorikerros. Merinovilla tuntuu aina lämpimältä, jopa hieman kosteana. Voit huoletta tehdä hikilenkin syysviimassa ja ottaa loppuun jäähdyttelyn. Merinokerraston ansiosta olosi ei tunnu kylmältä, vaikka kehon lämpötila viilenee. Merinovilla reagoi kehon lämpötilaan. Siksi vaate tuntuu kylmällä säällä lämpimältä ja kehon kuumentuessa viileältä. Tämän ansiosta merinovillakerrasto ei tunnu myöskään liian hiostavalta kovan sykkeen suorituksissa.

Mallistosta löytyy kaksi eri vahvuista, monikäyttöistä t-paitaa. INTENSE 190 t-paidan neulospaino on 190g/m², merino mikroni 20.5. Paita on valmistettu luonnon raaka-aineista (70% merinovilla, 30% bambu). INTENSE 140 t-paita ja bokserit (50% merinovilla, 50% polyesteri) ovat vielä kevyempi vaihtoehto. Jersey-neuloksen paino on 140g/m², merino mikroni 19.5.

Aluskerroksen merinovillaiset t-paidat ja bokserit ovat täydelliset urheiluun. Ne tasaavat kehon lämpötiloja ja siirtävät kosteuden pois iholta. Antibakteerinen luonnonmateriaali ei kerää hajuja ja siksi alusvaatteidenkin raikastamiseen riittää usein tuuletus. Tämä on todella kätevää esimerkiksi vaelluksella ja matkustaessa. INTENSE 140 t-paita ja bokserit toimivat erinomaisesti myös arkipukeutumisessa.

Bambu on merinovillalle täydellinen kumppani. Molemmat ovat luonnon omia raaka-aineita, joilla on samoja ominaisuuksia. Merinovillan tapaan bambu on hyvin hengittävä. Se on myös kosteutta siirtävä ja kestävä kuitu. Bambuneulos on miellyttävä iholla sen pehmeyden ja antistaattisuuden ansiosta. Yhdessä näistä kahdesta syntyy kevyt, lämmin ja helppohoitoinen kokonaisuus.

#intense #bambu #aluskerrasto #urheilu #ulkoilu #northoutdoor #kerrospukeutuminen #merinovilla