search Created with Sketch.

INTENSE PRO – uusi mallisto aktiiviliikkujille

6.11.2020, Karoliina Borodavkin

Laadukkaat INTENSE PRO -merinovillavaatteet on suunniteltu reippaaseen menoon. Pehmeä ja hengittävä merino-bambuneulos sopii herkimmällekin iholle. INTENSE PRO -valikoima on laaja: mallistosta löytyy useita erilaisia alus- ja välikerroksen vaatteita jokaiseen vuodenaikaan.

north-outdoor-instense-pro
Valitse sinulle sopiva yläosa. INTENSE PRO kerrastoon on tarjolla tavallisen paidan lisäksi vetoketjupoolo.

INTENSE PRO – merinovaatteita jokaiseen vuodenaikaan

INTENSE PRO -tuotteet on valmistettu kehon lämpötiloja tasaavasta merino-bambuneuloksesta, joka tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä ihoa vasten. Mallistosta löytyy naisten ja miesten urheilutuotteita jokaiseen vuodenaikaan. Shortsit, t-paidat ja juoksupaidat on suunniteltu erityisesti kesäkäyttöön. Yhtä hyvin kevyempiä vaatteita voi hyödyntää salilla ja hallikäytössä talvella. Mallistosta löytyy lisäksi monikäyttöisiä housuja, vetoketjuhuppareita ja paitoja. Viileille keleille suunniteltu kerrasto on ehdoton talviurheilijan valinta. Tutustu myös malliston sukkiin, jotka sopivat esimerkiksi lasketteluun ja hiihtoon.

north-outdoor-intense-pro
INTENSE PRO neulos reagoi kehon lämpötilaan. Siksi vaate tuntuu kylmällä säällä lämpimältä ja kehon kuumentuessa viileältä. Tämän ansiosta merinovillakerrasto ei tunnu hiostavalta kovan sykkeen suorituksissa.

Merinovilla + bambu

INTENSE PRO malliston merino-bambu neulos sopii hyvin urheiluun, koska bambu on merinovillalle täydellinen kumppani. Molemmat ovat luonnon omia raaka-aineita, joilla on lyömättömiä ominaisuuksia. Merinovillan tapaan bambu on hyvin hengittävä. Se on myös kosteutta siirtävä ja kestävä kuitu. Merino-bambuneulos on miellyttävä iholla sen pehmeyden ja antistaattisuuden ansiosta. Yhdessä näistä kahdesta syntyy neulos, joka on kevyt, lämmin ja helppohoitoinen. Koska merinovilla ja bambu ovat luonnostaan antibakteerisia, vaatteet eivät haise hieltä. Raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus.

intense-pro-north-outdoor
Merinovillalla ja bambulla on useita ominaisuuksia, joita urheiluvaatteiden valmistajat ovat tavotelleet aina. Luonnon superkuidut ovat hengittäviä, lämpötilaa tasaavia ja antibakteerisia.

Merinovillavaatteet kerrospukeutumisessa

Täyden hyödyn merinovillavaatteista saa kerrospukeutumisessa. Säädä pukeutumista, ja lisää tai vähennä kerroksia kelin mukaan. Ilma kerrosten välissä saa olon tuntumaan lämpimältä, ja merino-bambuneule reagoi kehon lämpötilaan tehokkaasti. Hyvälaatuinen kerrasto ei tunnu viileältä edes jäähdyttelyvaiheessa, kun olo on hikinen. Hyvin istuva alus- ja välikerrosyhdistelmä tuntuu päällä kevyeltä ja joustavalta. Tämän ansiosta laadukkaat INTENSE PRO merinovillavaatteet soveltuvat erityisen hyvin kerrospukeutumiseen. Kevyen, mutta lämpimän asun kanssa liikkuminen on aina miellyttävää ja olo ei ole tönkkö.

north-outdoor-intense-pro
INTENSE PRO vaatteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Samoilla vaatteilla saa luotua monta eri yhdistelmää kerrosten määrää vaihtelemalla.
#intense pro #bambu #kerrasto #merinovilla