FINLAND | lux hurmaa yksityiskohdillaan ja leikkauksillaan

30.10.2020, Juho

Ylellinen FINLAND | lux  on mallisto modernille ihmiselle, joka rakastaa hyviä materiaaleja, klassisia leikkauksia ja laadukkaita vaatteita.

Monikäyttöinen ja klassinen Lux edustaa hyvin valittua karderoopia. Mallistosta löytyy erilaisia paitoja, housuja, hameita, mekkoja ja neuletakkeja. Vaatteita yhdistelemällä saa luotua monta erilaista kokonaisuutta ja tyyliä. Malliston ilme on minimalistinen, ja mukana on juuri sopiva ripaus glamouria. Sen vuoksi Lux-vaatteet on helppo stailata niin arkeen kuin juhlaan.

“Muunneltavuus on malliston punainen lanka. Eri osia yhdistelemällä ja vaihtamalla voi luoda erilaisia vaikutelmia. Ajattomuus ja monipuolisuus tekee Lux mallistosta pitkäikäisen ja ekologisen”, kuvailee North Outdoor brändiä luotsaavan Pyka Oy:n toimitusjohtaja Lauri Pyykönen.

Jokainen FINLAND | lux vaate on tyylikkyyden lisäksi erityisen mukava päällä. “Tuotteet on valmistettu laadukkaasta 100% kampamerinolangasta, joka tuntuu ylellisen pehmeältä ja sileältä ihoa vasten”, jatkaa Pyykönen. Oikein hoidettuna kampamerinolagasta tehdyt vaatteet kestävät kauniina pitkään. Hyvät leikkaukset varmistavat, että vaate istuu hyvin päällä.

FINLAND | lux on monipuolinen smart casual-mallisto. Vaatteet taipuvat myös rennompaan käyttöön.
Jo malliston nimi, Lux, johdattelee ylellisyyteen.
Merinovillaneulos on joustavaa ja myötäilevää materiaalia. Siksi sama malli sopii monelle vartalotyypille. Materiaalin helppohoitoisuus on etu matkustaessa.

FINLAND | lux vaatteissa näkyy suomalainen kädenjälki

Malliston vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kotimaisuuden lisäksi suunnittelua on ohjannut eettisyys ja laadukkuus, jotka ovat North Outdoorille tärkeitä arvoja.

“North Outdoorin käyttämä merinovilla on eettisesti tuotettua mulesing-vapaata villaa, kuten kaikissa tuotteissamme. On mahtavaa, että mallisto voidaan tuottaa kokonaan Suomessa”, iloitsee Pyykönen.

FINLAND | lux on uudenlaista North Outdooria, jollaista ei ole ennen nähty. “Lux on tehty ihmiselle, joka arvostaa pukeutumisessaan laatua. Mallistoa kuvaavat parhaiten minimalistisuus, muotoilu ja muunneltavuus”, kuvailee Pyykönen.

FINLAND | lux mallisto on saatavilla vain North Outdoorin verkkokaupassa.

#lux