All day -mallistokuvan lakeuksilta taltioi luontokuvaaja Jukka Risikko

All day on täydellinen valinta jokaiselle, joka tykkää pukeutua merinovillaan aina. Mukavat vapaa-ajan vaatteet sopivat yhtä hyvin arkeen ja ulkoiluun. Malliston utuisen tunnelmallisen kuvan otti Jukka Risikko. Tutustu artikkelissa All Dayn uuteen ilmeeseen.

all-day-northoutdoor

All day -kuva hehkuu aamuaurinkoa

All Day -paketin kansi on kuvattu Lapuan Alajoen peltolakeuksilla elokuussa 2016. Kuvauspaikka oli luontokuvaaja Jukka Risikolle tuttu jo ennestään. Kuvaushetki oli kuitenkin poikkeuksellinen. “En ollut päässyt kuvaamaan tällaista viileän aamun auringonnousua kypsyvien viljapeltojen äärellä aiemmin. Lähdin liikkeelle hyvissä ajoin ennen auringonnousua, ja onnistuin saamaan talteen tuon aamun rauhallisen tunnelman ja kauniit sävyt”, kertoo Risikko kuvaushetkestä.

Risikkoa kiinnostaa kuvata kaikkea luontoon liittyvää. Kuvaamisessa hänelle on tärkeää löytää aiheeseen sopiva lähestymistapa ja näkökulma. Eniten Risikko kuvaa luontoa, maisemia ja lintuja. “Pyrin aina välittämään kuvaushetken tunnelmaa katsojalle. Usein erityiset olosuhteet, kuten usva ja kaunis valo tekevät kuvasta erityisen”, avaa Risikko kuvausfilosofiaansa. 

Lakeuksilla kuvattu All day -paketin kuva on maisemana Risikon mieleen: “Lakeusmaisemissa mieli lepää myös sen vuoksi, että olen syntynyt ja varttunut Lapualla”.

all-day-northoutdoorNorth Outdoorin mallistokuvat ovat Suomen eturivin luontokuvaajien käsialaa. All Day -mallistokuvan kuvasi Jukka Risikko.

“Luonnonrauha, kauneus ja yllätyksellisyys kiehtovat”

Luontokuvauksessa kehittymismahdollisuuksia on loputtomasti. Se ja luonto itsessään ovat kuvaamisen suola myös Risikolle: ”Asiat myös asettuvat sopiviin mittasuhteisiin luonnossa, ja kaikkeen ei voi vaikuttaa. Myös se, että samalla oppii luonnosta koko ajan lisää, on mukava lisä. Luonnossa on myös loputtomasti kerroksia tutkittavaksi”. 

Jukka Risikko aloitti säännöllisen kuvaamisen syksyllä 2015. “Luontokuvaus vei mennessään, kun innostuin seuraamaan muuttopuuhissa olevia kurkia sumuisina aamuina. Tästä syntyi into saada noiden aamujen tunnelmaa tallennettua kuviin. Se sama into on ajanut minua kehittymään kuvaajana eteenpäin kuluneen vuoden”, kertoo Risikko.

Sosiaalisen median alustat ovat olleet merkittävässä roolissa Risikon kuvaajaan uralla. “Runsas myönteinen palaute kannusti jatkamaan osaltaan, ja vuosien varrella seuraajia onkin some-kanavilleni kertynyt jo yli 200 000”, avaa Risikko. 

“Näkyvyyden ja pitkäjänteisen työskentelyn myötä on avautunut myös mahdollisuuksia tehdä töitä monen eri tahon kanssa vuosien varrella. Yhtenä mahtavana esimerkkinä tämä yhteistyö North Outdoorin kanssa”, iloitsee Risikko. Kuvaajan työn lisäksi Risikko työskentelee yhä osa-aikaisena proviisorina apteekissa. Sen lisäksi Risikko toimii erilaisissa projekteissa, joissa luontokuvaaminen toimii aina punaisena lankana.

Risikko kuvaa mielellään Lapuan läheisyydessä, koska perheellisenä hänen on mietittävä ajankäyttöään erityisen tarkasti. Kuvausmatkoja kertyy myös kauemmas. “Näistä ehkä upeimmat hetket olen viettänyt Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistossa, jossa olen muutamana kesänä vaeltanut läpi kesäyön kuvaten maisemia ja lintuja. Haaveissa on kiertää Suomea enemmänkin. Varsinkin Lapin kohteet, kuten Kilpisjärvi, siintävät jo mielessä”, kertoo Risikko haaveistaan. 

jukka-risikko-all-day-northoutdoor

All day - Inspiraationa hyvä arki

All day on paras valinta silloin, kun toiveena on mukavuus tyylikkyydestä tinkimättä. Mallistoon kuuluu laaja valikoima huppareita, paitoja, toppeja, verkkareita, shortseja, mekkoja ja hameita. Parasta mallistossa on monipuolisuus. Muutama omaan käyttöön hyvin valittu All day -vaate muodostaa täydellisen pohjan aktiivisen ihmisen vaatekaappiin. Samoja vaatteita voi hyödyntää yhtä hyvin kotona kuin juoksulenkillä. All day on täydellinen urheilu- ja vapaa-ajan mallisto.

Mallistossa on 100% merinovillaisia  sekä merinovillasta ja bambusta valmistettuja vaatteita. All day -tuotteet ovat todella mukavia päällä. Pehmeyden lisäksi All day -vaatteet ovat hyvin hengittäviä. Antibakteerisista raaka-aineista valmistettuihin vaatteisiin ei tartu hajuja. Puhdistaminen tapahtuu helposti tuulettamalla. Tämän helpompaa ei arkivaatteen huolto voi olla!

all-day-northoutdoor

Tutustu Jukka Risikon verkkosivuihin täällä.