All day – monipuoliset ja mukavat vaatteet arkeen

North Outdoorin All day -malliston inspiraation lähteenä on mukava arki. Käytännölliset merinovaatteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Vaatteet tuntuvat erityisen pehmeiltä korkealaatuisen premium-neuloksen ansiosta. Rennot ja pehmeät vapaa-ajan vaatteet sopivat rentoon vapaa-aikaan ja urheiluun.

Pehmeät luonnonmateriaalit

North Outdoorin All day -malliston pääraaka-aine on merinovilla. Merinovillan lisäksi osassa tuotteita on käytetty myös bambua. Hengittävät luonnonkuidut reagoivat kehon lämpötilaan. Siksi sama All day -malliston tuote tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä.

Merinovillan 5 lyömätöntä etua

Aina raikas ja hajuton – Voit käyttää merinopaitaasi huoletta useiden päivien ja jopa viikkojen ajan. Paitasi pysyy raikkaana ja hajuttomana tuuletuksen avulla.

HengittäväMerinovilla reagoi kehon lämpötilaan. Vaate tuntuu kylmällä lämpimältä ja kuumalla viileältä.

Nopea kuivumaanMerinovilla siirtää tehokkaasti kosteutta ja haihduttaa sen ilmaan.

Kevyt kantaa mukana – Merinopaita kulkee kevyesti mukana eikä se rypisty kuten esimerkiksi puuvillainen t-paita.

Vastuullinen valinta – Merinovilla on 100 % uusiutuva ja biohajoava materiaali. Antibakteerisen ominaisuutensa ansiosta merinovilla vaatii myös huomattavasti vähemmän pesua.

Ihanat merinomekot kesään

All day -mallistosta löydät keveitä mekkoja ja hameita jokaiseen makuun. Tutustu esimerkiksi rentoon Kei-hupparimekkoon, hihattomaan Dia-mekkoon tai sporttiseen shortsihameeseen, joka on erinomainen valinta esimerkiksi tennikseen. All day -mekkojen mitoitus on rennosti väljä – juuri täydellinen huolettomaan kesäpäivän viettoon! Tutustu kesämekkovalikoimaan North Outdoorin verkkokaupassa!

Vastuullinen luonnonmateriaali

Merinovilla on uusiutuva ja biohajoava materiaali, ja tästä johtuen myös erittäin vastuullinen vaihtoehto. North Outdoorin vaaatteissa on käytetty ainoastaan eettisesti tuotettua mulesing-vapaata merinovillaa. Suosimalla vaatevalinnoissaan luonnonkuituja voimme samalla myös vähentää tekstiiliteollisuuden mikromuovikuormaa.

Kesämekkojen luonnonmateriaalit
merino & bambu

✓ ulkopuoli 100 % merinovillaa

✓ sisäpuoli 100 % kutittamatonta bambua

✓ kevyt ja hengittävä

✓antibakteerinen