search Created with Sketch.

ALL DAY – toiminnallisia vaatteita jokaiselle vuodenajalle

14.1.2021, Karoliina Borodavkin

Rennosta ALL DAY mallistosta löytyy kivoja vaatteita jokaiselle päivälle. Tyylikkäät hupparit, verkkarit, paidat, shortsit ja topit sopivat yhtä hyvin arkeen, urheiluun kuin ulkoiluun. Malliston tuotteet ovat erityisen pehmeitä. 17.2 mikronin premium-neulos sopii herkimmällekin iholle.

Supermukavaa ja tyylikästä

ALL DAY malliston vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Trendikäs väripaletti ja erikseen myytävät ylä- ja alaosat mahdollistavat monta erilaista yhdistelmää. Pukeudu tyylikkäästi yksiväriseen oloasuun tai leiki eri väreillä. Rennot ja pehmeät vapaa-ajan vaatteet sopivat niin oleskeluun kuin urheiluun.

Malliston inspiraatio ja käyttötarkoitus on mukava arki. Käytännölliset merinovaatteet on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Vaatteet tuntuvat erityisen pehmeiltä korkealaatuisen premium-neuloksen ansiosta. 

Monikäyttöisyys on parasta!

ALL DAY vaatteiden paras puoli on niiden monikäyttöisyys. Sama paita toimii yhtä hyvin juoksulenkillä tai siististi ja rennosti farkkujen kanssa.  Lähde retkelle luontoon tai suuntaa kaupunkiin: pari hyvin valittua ALL DAY vaatetta luo toimivan pohjan liikkuvan ihmisen vaatekaappiin.

Oikein hoidettuna merinovillaavaatteet ovat pitkäikäisiä. Lue lisää aiheesta pesu- ja hoitosivultamme.

Merinovillahuppari on käytännöllinen ympäri vuoden.

Lämmin talvella, viileä kesällä

ALL DAY malliston pääraaka-aine on merinovilla. Osassa tuotteissa on lisäksi bambua. Hengittävät luonnonkuidut reagoivat kehon lämpötilaan. Siksi sama ALL DAY tuote tuntuu kesällä viileältä ja talvella lämpimältä. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös kesäisten toppien, shortsien, mekkojen ja t-paitojen valmistamisen merinovillasta.

Antibakteeriset luonnonkuidut eivät kerää hajuja itseensä. Raikastamiseen riittää usein pelkkä tuuletus. ALL DAY malliston helppohoitoiset ja kevyet vaatteet ovat erityisen käteviä matkustaessa.

#all day #vapaa-ajan vaatteet #merinovilla